Talkootupa

Häme-Wikistä

Murron kyläyhdistyksen omistama Talkootupa on entinen Sotainvalidien Veljesliiton Jokioisten paikallisosaston Veljestupa, joka siirtyi Murron kyläyhdistyksen omistukseen 1980-luvulla. Kunnan keskustassa sijainnut hirsirakennus siirrettiin kokonaisena nykyiselle paikalleen ja on ollut kyläyhdistyksen käytössä vuodesta 1984.

Talkoot1 i.jpg

Talkootupa on remontoitu perusteellisesti monipuolisempaan käyttöön soveltuvaksi v. 2005-06.

Tilat soveltuvat perhejuhlien, kokousten, virkistäytymispäivien, kurssien ja illanviettojen järjestämiseen ympäri vuoden.

Osoite

Korventie 388, 31600 Jokioinen

Tilat ja varustus

Tilava tupa, nykyaikainen keittiö, puulämmitteinen sauna 8 – 10 henkilölle, katettu terassi. Pesutilassa 2 suihkua ja pukeutumistila. Tuvassa ja saunatiloissa takka. Sisäwc:t, inva-wc.

Tuvassa on pöytätilat 60–80 henkilölle.

Keittiövarustukseen kuuluu astianpesukone, sähkö- ja puuhella, mikroaaltouuni, kylmiö, jääkaappi ja pakastin ja kaksi kahvinkeitintä, lisäksi iso kahvinkeitin vuokrattavissa Maa- ja Kotitalousnaisilta. Astiasto 70 henkilölle.

Muuta

Makuusopessa yöpymistilat kahdelle hengelle.

Sijainti

Talkootupa sijaitsee rauhallisella paikalla puustoisella tontilla tekolammin rannalla Murronkulmalla, noin 4 kilometriä 2-tieltä. Matkaa Jokioisten keskustaan on 6 kilometriä ja Forssaan 12 kilometriä.

Tiedustelut ja varaukset

Seppo Tapola, (03) 4385 418, 0400 847 765