Viihdeuimala Vesihelmi

Häme-Wikistä
Viihdeuimala Vesihelmi


Viihdeuimala Vesihelmi on koko perheen iloinen vesiliikuntakeskus Forssan keskustassa. Vesihelmi on otettu käyttöön 1.4.1993 ja sen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Helin & Siitonen. Vesihelmi on nautiskelijoiden kylpylä ja kuntoilijoiden uimahalli. Vesihelmessä järjestetään uimakouluja lapsille ja aikuisille ympäri vuoden. Vesihelmi on myös suosittu ryhmäretkikohde.

Tilat

Näkymä allasosastolta

Vesihelmen allasosaston vesipinta-ala on noin 890 m2. Allasosastolla on kuntouintiallas (25 m) hyppytorneineen ja ponnahduslautoineen. Allasosastolla on myös aaltoallas, kaksi poreallasta ja hierovia suihkuja. Terapia-altaan lämpötila on + 32 oC. Allasosastolla on myös kylmäallas. Allasosaston liukumäki on 33 m pitkä. Pikkulapsille tarkoitetussa altaassa on vettä 20 cm ja sielläkin on pieni liukumäki. 

Pukeutumis- ja peseytymistilojen yhteydessä on kaksi tavallista saunaa ja höyrysauna. Vesihelmessä on myös kaksi kuntosalia laitteineen. Käyntimaksuun sisältyy altaiden, sauna-, peseytymis- ja pukutilojen sekä kuntosalien vapaa käyttö.

Muut palvelut

Vesihelmi tarjoaa yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen käyttöön edullisia ja viihtyisiä kokoustiloja. Kokoustilojen yhteydessä on tilaussauna ja pieni keittiö. Mieliinpainuvan kokousympäristön takaavat viihdeuimalan allasosasto ja kuntosalipalvelut, jotka ovat samaan hintaan kokousväen käytössä. Solarium on käytettävissä eri maksusta.

Vesihelmi on myös suosittu ryhmäretkikohde. Ryhmälle voi tilata ohjatun liikuntahetken tai jumpan. Vesihelmessä on saatavilla myös terveys- ja kauneuspalveluita yksittäisille asiakkaille tai ryhmäkäynteihin yhdistettynä.

Vesihelmessä on myös kahvio.


Lisätietoja

Viihdeuimala Vesihelmen kotisivut

<widget type="googlemap"> <marker lat="60.80872 " lon="23.61978">Viihdeuimala Vesihelmi, Eteläinen Puistokatu 2, 30420 Forssa, puh. (03) 4141 640</marker> </widget>