Valkeaniemen pirtti

Häme-Wikistä
Valkeaniemi1 i.jpg
Valkeaniemi3 i.jpg

Valkeaniemen Pirtti on Tammelan Eteläisen Maamiesseuran omistama vuonna 2001 rakennettu, hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva juhla- ja kokoustila.

Osoite

Valkeaniementie 1, 30100 Forssa

Tilat ja varustus

Talossa on tilava 200 neliömetrin sali, tarjoiluhuone, keittiö omalla sisäänkäynnillä, kokoushuone ja eteistilat, joista uloskäynnit etu- ja takapihoille, wc-tilat inva-wc:llä, tilaa yhteensä 420 m2.

Valoisassa ja kauniissa salissa on puiset pöydät ja tuolit 250 henkilölle. Kesäaikaan käyttöön voidaan ottaa myös piharakennuksen avara 30 neliön katettu terassi.

Juhlatilaisuuksissa tarvittavat kahvi- ja ruoka-astiastot, pöytäliinat ja samppanjalasit on mahdollista vuokrata tilan lisäksi.

Keittiö on hyvin varustettu ja saanut kiitosta pitopalvelualan ammattilaisilta. Keittiöhenkilökunta voi käyttää isoa kokoushuonetta aputilana. Huoneessa on henkilökunnalle omat sosiaalitilat.

Juhlavieraille on riittävästi paikoitustilaa pirtin pihalla.

Muuta

Talo on suunniteltu ja varustettu ympärivuotiseen käyttöön. Tehokas ilmanvaihto takaa miellyttävät tilaisuudet kesällä ja sähkölämmitys pitää tilat lämpimänä talvella.

Sisätiloissa on otettu huomioon liikuntaesteellisyys ja sisäänkäynti on varustettu luiskalla.
.
Vuokrapakettiin voidaan liittää myös siivouspalvelu.

Sijainti

Helsinki – Pori valtatien varrella 5 km Forssasta ja 8 km Tammelan kirkolta.

Tiedustelut ja varaukset

Matti Pelto-Huikko, puh 050 324 8201 tai 0400 488 040

Lisätietoja