Lammin Evonkävijät ry

Häme-Wikistä

Lammin Evonkävijät on entisen Lammin kunnan alueella toimiva partiolippukunta. Ennen vuonna 2007 tehtyä rekisteröitymistä yhdistys tunnettiin nimellä Pirtapiiat ja pojat.

Keväällä 2019 lippukunnassamme on toimintaryhmät sudenpennuille, seikkailijoille, tarpojille ja samoajille eli 7-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tytöt ja pojat kokoontuvat erillään. Kaikki toimintamme on vapaaehtoisten nuorten ja aikuisten järjestämää vapaa-ajantoimintaa, eikä siitä makseta kenellekään palkkaa. Jäseniä yhdistyksessämme on viime ajat ollut 70-80 henkeä. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lippukuntalehtemme nimi on Korpiposti.

Partiossa toimitaan ryhmässä, leikitään ja lauletaan, harjoitellaan kädentaitoja, ensiaputaitoja, ruuanlaittoa, luonnontuntemusta, tehdään vierailuja erilaisiin paikkoihin jne. Viikottaisten koloiltojen lisäksi toimintaamme kuuluu retkiä kaikkina vuodenaikoina, leirejä, partiotaitokilpailuja ynnä muita tapahtumia lähiseudulla. Tämän lisäksi osallistumme Hämeenlinnan alueen partiolaisten, Hämeen Partiopiirin ja Suomen Partiolaisten tapahtumiin.

Kolomme eli kokoontumispaikkamme sijaitsee nykyisellään Lammin seurakuntatalon alakerrassa, osoite Katariinantie 2. Lippukunnanjohtajana toimii Marja-Leena Vitie.

Lammin Evonkävijät Ry nettisivu