HPK-Juniorijääkiekko ry

Häme-Wikistä

Visio

HPK-Juniorijääkiekko ry on liikunnan malliseura, joka tuottaa lasten ja nuorten tarpeista lähtevää laadukasta Nuori Suomi- urheilutoimintapalvelua yhteiskunnallisen ja sosiaalisen vastuunsa puitteissa.

HPK logo py re 297741b.jpg

Seuran missio

 • Järjestää jääkiekkotoimintaa sekä kilpa- että harrastetasolla Hämeenlinnan ja seutukunnan lapsille ja nuorille
  *Antaa edellytykset huipulle pääsylle
  *Kannustaa lapsia ja nuoria elämän hallintaan sekä terveiden elämäntapojen ja elinikäisen liikuntaharrastuksen omaksumiseen
  *Antaa kaikille lapsille ja nuorille tasavertaiset mahdollisuudet harrastukseen alentamalla lajin kustannuksia
  *Yhteistyö kaikkien nuorten harrastuksia järjestävien tahojen kanssa
  *Kasvattaa lapsia sosiaalisuuteen ja yhteisesti sovittujen pelisääntöjen noudattamiseen

Toiminta

HPK-Juniorijääkiekko on Suomen suurin jääkiekon kasvattajaseura, johon kuuluu Hämeenlinnasta ja lähipaikkakunnilta lähes 1200 lasta ja nuorta. Harrastajista noin 500 on HPK-Juniorijääkiekon lisenssipelaajia, joukkueita on 30. OP-Korttelikiekossa pelaajia on noin 400 noin 30 joukkueessa ja Sampo-Taajamaliigaan osallistuu neljä omaa joukkuetta sekä kummiseuroista noin 300 pelaajaa 12 joukkueessa. Kauden aikana on yli 3000 harjoitusta ja otteluita kertyy yli tuhat. Ohjattuja lasten ja nuorten osallistumiskertoja on kauden aikana noin 100 000 kappaletta!

Seura järjestää myös lapsille tarkoitetun Fingrid-luisteluleikkikoulun, jossa on yli 200 lasta sekä aikuisten harrastesarjan, jossa on noin 400 pelaajaa.

Lähteet

HPK-juniorijääkiekko ry:n kotisivut