Hämeen Taideartteli

Häme-Wikistä
Hämeen Taidearttelin viikkoryhmät keväällä 2024

Ajankohtaista

SANTA’ART - freskonäyttely 1.-28.3.2024 Hämeenlinnan Kumppanuustalolla

SANTA’ART-Taidearttelin freskoryhmän näyttely Hämeenlinna Kumppanuustalolla

Osoite: Kirjastokatu 1, 13100 HML. Näyttely on avoinna ma-to klo 8-16 ja pe 8-15.
Hämeen Taidearttelin freskoryhmä toivottaa kaikki sydämellisesti tervetulleiksi näyttelyynsä.
Vuodesta 2007 lähtien Hämeen Taidearttelissa on toiminut freskoryhmä, jonka opettajana alussa toimi edesmennyt taiteilija Bartolomeo Prencipe. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa lukukausien aikana. Tiettävästi tälläinen ryhmä on ainoa Suomessa.
Fresko strappo-maalaukset ovat jo 1300–1400-luvuilla käytännön tarpeesta syntynyt tekniikka viedä teos katsojien luo. Fresco strappo tarkoittaakin 'seinästä repäistyä'.
Fresko strappo tekniikassa fresko maalataan pigmenttiväreillä ja vedellä roiskerapatulle laatalle, josta maalaus siirretään kahdessa vaiheessa liimauksen avulla kankaalle.
Arttelin kevään 2024 viikoittaisten taideryhmien aikataulu ja yhteystiedot

Viikottaiset taideryhmät ovat jo pitkään olleet keskeinen osa Arttelin toimintaa. Ryhmät aloittavat toimintansa syyskuussa ja kokoontuvat viikoittain marraskuun lopulle saakka. Ryhmissä voit käydä oman aikataulusi mukaisesti, ei sitoutumispakkoa. Osallistuminen edellyttää kuitenkin Arttelin jäsenyyttä. Jos et halua sitoutua Arttelin jäseneksi mutta osallistuisit mielelläsi ryhmiin silloin tällöin tai kokeilumielessä, voit maksaa 5 euron kertamaksun. Tervetuloa mukaan!


Viikonpäivä tekniikka / ohjaaja / yhteyshenkilö Kauden pituus aika
Maanantai freskoryhmä, Elina Vänttinen pe.vanttinen@gmail.com 8.1.24- alkaen klo 10.30
Tiistai grafiikka, Tuulikki Määttänen tuulikki.maattanen@saunalahti.fi Merja-Tuulia Kanerva metukanerva@gmail.com 9.1.24- 13-16
Keskiviikko öljy/akryyli/akvarelli, ohjaaja Mihail Tolmatsov tolmi600@gmail.com 17.1.24- 18-20.30 Ohjaus joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.
Torstai päiväryhmä: kaikki tekniikat, omatoimiryhmä tauolla keväällä 24 13-15
Perjantai pastellimaalaus, Malla Nuutinen nuutinen.malla@gmail.com 12.1.24- 13-16Hämeen Taidearttelin vuosinäyttely 2023 nyt virtuaalisena Youtubessa

Taidearttelin vuosinäyttelyn 2023 video Youtubessa

Hei, nyt Hämeen Taideartteli ry:n vuosinäyttelyn 2023 teokset ovat katsottavissa Youtubessa Taidearttelin kanavalla. Näyttely oli Hämeenlinnan pääkirjaston Galleriassa 5.-18.11.2023 Linkki Taidearttelin vuosinäyttelyyn 2023 Arttelin Youtube-kanava: www.youtube.com/@hameentaideartteliry2223 Hämeen Taideartteli ry:n perinteisessä vuosinäyttelyssä oli esillä arttelilaisten uusinta tuotantoa, 48 teosta 20:ltä taiteilijalta. Öljy-, akryyli- ja pastellimaalauksia, freskoja, akvarelleja, grafiikkaa, piirroksia ja mosaiikkia.
Avajaistilaisuudessa maanantaina 6.11.23 vuoden Arttelilaisen Taiteilijan tittelin luovutettiin Merja Antilalle.


Arttelin maalarit taiteilivat Rengon bussipysäkit uuteen kuosiin

Hämeen Taidearttelin maalaustyöryhmällä on mieluisa ja arvokas tehtävä taiteillla Rengon bussipysäkit uuteen paikalliseen kuosiin. Kiitos Rengon Säästöpankkisäätiölle, joka on tilannut Hämeen Taidearttelilta kolmen bussipysäkin maalauksen tekstikyltteineen. Kaksi niistä on valmistunut parahiksi Renkoviikolle (20.-31.7.2023) kolmas tulee työn alle myöhemmin.
Maalausten aiheet kuvaavat Rengon luontoa ja paikallista kulttuuria: Ensimmäisen bussipysäkin päädyissä Jaakko heittää kylmän kiven järveen ja katoksen alla on kuvattuna kunnan nimikkokasvi, lumme.
Toisen pysäkin päädyissä on Rengon härkä ja paikallisen myllyn esineistöä, jauhosäkkejä ja kappa.
Katoksen alla on maisemakuva Kirkkojärvestä, jonka taustalla Rengon kirkko ja museo.
Arttelin maalaustyöryhmään kuuluvat Anne Ihamäki, Anne-Mari Kämäri ja Elina Vänttinen. He ovat viikon 29 aikana työskennelleet ahkerasti pysäkkien kimpussa ja saaneet eri ikäisiltä ohikulkijoilta paljon kiitosta.
Toivottavasti ne säilyvät pitkään ja niitä kohdellaan hyvin.
Artteli kiittää kunniasta ja mahdollisuudesta edistää paikallista kulttuuria.
Valokuvat: Elina Vänttinen
HUOM! NÄET VALOKUVAT SUUREMPINA KLIKKAAMALLA KUVAA.

Hämeen Taidearttelin vuosinäyttely oli 5.-18.11.2023 Hämeenlinnan pääkirjaston Galleriassa - nyt Youtubessa Hämeen Taidearttelin kanavalla

Avajaisvieraita ja Vuoden 2023 Arttelilaisen Taiteilijan Merja Antilan fresko "Magnolia"

Hämeen Taidearttelin vuosinäyttelyn 2023 teokset ovat nähtävissä Youtubessa Taidearttelin kanavalla.

Taidearttelin vuosinäyttelyn 2023 video Youtubessa

Linkki Taidearttelin vuosinäyttelyyn 2023 Arttelin Youtube-kanava: www.youtube.com/@hameentaideartteliry2223
Hämeen Taideartteli ry:n perinteisessä vuosinäyttelyssä oli esillä jälleen laajasti ja monipuolisesti arttelilaisten uusimpia teoksia. Esillä oli 48 teosta 20 taiteilijalta. Öljy- tai akryylimaalauksia oli eniten mutta lähes puolet teoksista oli toteutettu erilaisilla tekniikoilla, kuten fresco a strappo, pastellimaalaus, akvarelli, monoprintti, piirros ja mosaiikki.

Avajaisjuhlat maanantain 6.11.23 olivat tosi mukavat. Paljon oli väkeä paikalla ja Galleria täynnä hienoja teoksia. Kiitos kaikille!
Tänä vuonna vuoden Arttelilaisen Taiteilijan tittelin sai erinomaisen ansaitusti Arttelin pitkäaikainen jäsen ja nykyinen taloudenhoitaja Merja Antila. Superonnittelut Merjalle! Merja tekee savipajassaan Valkeakoskella käyttökeramiikka-, koriste- ja designesineitä ja järjestää myös keramiikkakursseja. Arttelissa Merjan tavoittaa parhaiten freskoryhmästä maanantaisin. Affresco a strappo – freskoja Merja on harrastanut jo vuodesta 2013 alkaen. Merja Antila Facebookissa: facebook.com/kerameija.ky

Käypä katsomassa. Kanavalla on myös muuta näyttelymateriaalia.

Hämeen Taideartteli Youtubessa

Taidearttelin Vuoden Taiteilija 2023 Merja Antila

Arttelin vpj. Mervi Turtiainen (vas.) ja Merja Antila, Vuoden 2023 Arttelilainen Taiteilija vuosinäyttelyn avjaisissa

MERJA ANTILA - ARTIST STATEMENT 2023

”Olen valkeakoskelainen keraamikko, jonka savipajassa valmistuvat käyttökeramiikka-, koriste- ja designesineet. Järjestän työpajallani myös keramiikkakursseja mm. serigrafiaa keramiikalle.
Töitteni lähtökohtana on käsin tekemisen tärkeys ja riemu, sekä elämänarvojen pohdiskelu ja keskittyminen olennaiseen. Jokainen työ opettaa käyttämieni materiaalien ominaisuuksista ja mahdollisuuksista pyrkiessäni kohti teknisesti ja taiteellisesti parempaa lopputulosta.
Maasta lähtöisin oleva savi muotoutuu käsissäni muuksi, uudeksi. Merkkini palaa saveen kiinni, samalla jotain minusta siirtyy keramiikan kerrottavaksi muille.
Haluan etsiä ja kokeilla savitöissäni pieniä asioita: Keramiikan ikiaikaisia muotoja, pinnan karheutta ja struktuureja, sekä värien maanläheisiä sävyjä. Tärkeintä on viedä keramiikan tekemisen taitoa sukupolven verran tulevaisuuteen.
Affresco a strappo - maalaustekniikka on ollut vuodesta 2013 rakkain harrastukseni. Freskojen tekeminen kuljettaa minut maanantaisin Valkeakoskelta Hämeenlinnaan, Hämeen Taidearttelille, missä kokoonnumme samanhenkisten taiteilijoiden kanssa maalaamaan teoksia tällä vanhalla tekniikalla.
Freskojen maalaamisessa ja sen eri tekovaiheissa yhdistyy hidas tekeminen ja valmiiden maalausten karhean rosoinen pinta. Maalaamisessa on jotain samaa kuin keramiikan engobekoristelussa, niissä molemmissa maalataan kuvia kostealle pinnalle. Sekä keramiikan että freskojen tekemisessä on joskus myös sattumalla sormensa pelissä, mikä on usein elämän suolaa ja sokeria.
Freskomaalauksissa menneisyys kohtaa nykyhetken ja samalla kurkottaa elämänmakuisesti kohti tuntematonta tulevaisuutta. [Teksti: Merja Antila]”

Arttelin kevään 2024 viikoittaisten taideryhmien aikataulu ja yhteystiedot

Viikottaiset taideryhmät ovat jo pitkään olleet keskeinen osa Arttelin toimintaa. Ryhmät aloittavat toimintansa syyskuussa ja kokoontuvat viikoittain marraskuun lopulle saakka. Ryhmissä voit käydä oman aikataulusi mukaisesti, ei sitoutumispakkoa. Osallistuminen edellyttää kuitenkin Arttelin jäsenyyttä. Jos et halua sitoutua Arttelin jäseneksi mutta osallistuisit mielelläsi ryhmiin silloin tällöin tai kokeilumielessä, voit maksaa 5 euron kertamaksun. Tervetuloa mukaan!


Viikonpäivä tekniikka / ohjaaja / yhteyshenkilö Kauden pituus aika
Maanantai freskoryhmä, Elina Vänttinen pe.vanttinen@gmail.com 8.1.24- alkaen klo 10.30
Tiistai grafiikka, Tuulikki Määttänen tuulikki.maattanen@saunalahti.fi Merja-Tuulia Kanerva [mailto:metukanerva@gmail.com metukanerva@gmail.com 9.1.24- 13-16
Keskiviikko öljy/akryyli/akvarelli, ohjaaja Mihail Tolmatsov tolmi600@gmail.com 17.1.24- 18-20.30 Ohjaus joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.
Torstai päiväryhmä: kaikki tekniikat, omatoimiryhmä tauolla 13-15
Perjantai pastellimaalaus, Malla Nuutinen nuutinen.malla@gmail.com 12.1.24- 13-16


Freskojen valmistus vaatii useita työvaiheita. Freskoryhmän työskentelyä Arttelin toimitilassa.

Näyttelytiloja Hämeenlinnassa

Arttelin ryhmille ja jäsenille on tarjolla näyttelytilaa:

 • Arttelin Parolantien toimitilan seinille voi laittaa näyttelyn. Näyttelyaika 2 kk.
 • Dois Amores- kahvilassa (Raatihuoneenkatu 4, 13100) näyttelyseinä kolmena kuukautena vuonna 2023. Tila on ilmainen. Seinä noin 2,5 metriä leveä. Yhteyshenkilö on Malla Nuutinen sposti: nuutinen.malla@gmail.com
 • Hätilän hammashoitolan tiloissa Viipurintie 32, Hämeenlinna 2.8. – 31.10.2022 Avoinna ma-pe 8.00 – 15.30. Yhteyshenkilö on Veera Lonka sposti: veera.lonka@hameenlinna.fi
 • Viipurintien terveysaseman 2 krs:n seinä. Käyntiosoite Viipurintie 1-3, 13200 Hämeenlinna. Avoinna arkipäivisin klo 8-15. Yhteyshenkilö on Leena Kulmala sposti: leena.kulmala@hameenlinna.fi

Hämeenlinnan kirjastoissa on kaikkien taiteen harrastajien ja ammattilaisten varattavissa erilaisia näyttelytiloja.

 • Pääkirjaston ja Lammin kirjaston näyttelytilat löytyvät Varaamo-palvelusta netistä osoitteesta: https://kirjastonvaraamo.hameenlinna.fi
 • Pääkirjastossa on kolme erilaista näyttelytilaa: Aulan näyttelytila, Lehtisalin seinä ja Galleria.
 • Lammin kirjastossa on varsin hyvä erillinen näyttelytila, jossa järjestetään myös kokouksia.
 • Pääkirjaston Aulan ja lehtisalin näyttelytilat ovat ilmaisia. Galleria maksaa 15 e/vrk ja Lammin näyttelytila 20 e/vko.
 • Voit myös kysyä lähikirjastoista suoraan mahdollisuutta järjestää pienimuotoisia näyttelyitä esim. Rengosta.

Hämeen Taideartteli somessa - taidenäyttelyt kuvina ja videoina

Facebook

Facebookissa tiedotetaan tapahtumista ja toiminnasta.
Sivujen kautta Artteliin voi ottaa yhteyttä.
Hämeen Taideartteli Facebookissa

Videot You Tubessa vuosinäyttelyt 2020-2023

Hämeen Taidearttelilla on oma kanav a YouTubessa. Hämeen Taideartteli ry Youtube-kanava: www.youtube.com/@hameentaideartteliry2223


Kanavalla julkaistaan sekä Taidearttelin yhteisnäyttelyjen että Arttelin jäsenten yksityisiä ja ryhmänäyttelyitä.
Arttelin hallitus voi päättää julkaistavasta materiaalista.

Linkki Taidearttelin vuosinäyttely 2023 Hämeenlinnan pääkirjastossa 5.-18.11.2023

Hämeen Taidearttelin vuosinäyttely 2022 Hämeenlinnan pääkirjastossa 31.10-13.11.2022

Hämeen Taidearttelin vuosinäyttely 2021 Hämeenlinnan pääkirjastossa 8.-20.11.2021

Hämeen Taideartteli ry 40 v -juhlanäyttely Hämeenlinnan pääkirjastossa 2.-15.11.2020

Hämeen Taideartteli ry 40 v juhlahetkiä ja kohokohtia leikearkistoista vitriineissä

Hämeen Taidertteli ry 40 vuotta toimintaa kuvina

Valokuvagalleriat - 10 vuotta arttelilaisten taidetta

OLE HYVÄ, KLIKKAA KUVAA NIIN NÄET SEN SUUREMPANA. Takaisin galleriaan pääset "peruuttamalla" edelliselle sivulle vasemman yläreunan nuolella.

Vuosinäyttelyt 2013-2017

Hämeen Taidearttelin vuosinäyttely 2018 Riihimäen kirjastossa 1.-30.11.
Hämeen Taidearttelin vuosinäyttely 2017 Hämeenlinnan pääkirjastossa 2.-15.10.
Hämeen Taidearttelin vuosinäyttely 2016. Hämeenlinnan pääkirjastossa 3.-16.10.
Hämeen Taidearttelin vuosinäyttely 2015. Hämeenlinnan pääkirjastossa 12.-25.10.
Hämeen Taidearttelin vuosinäyttely 2014. Hämeenlinnan pääkirjastossa 6.-19.10.
Hämeen Taidearttelin vuosinäyttely 2013. Hämeenlinnan pääkirjastossa 4.-17.11.

Hämeen Taideartteli 35 v juhlavuoden 2015 näyttelyt

Hämeen Taidearttelin vuosinäyttely 2015. Hämeenlinnan pääkirjastossa 12.-25.10.
Hämeen Taidearttelin 35-vuotisjuhlavuoden 3. lähikirjastonäyttely Jukolan kirjastossa 15.10.-11.11.2015
Hämeen Taidearttelin 35-vuotisjuhlavuoden 2. lähikirjastonäyttely Rengon kirjastossa 1.-30.4.2015
Hämeen Taidearttelin 35-vuotisjuhlavuoden 1. lähikirjasto näyttely Lammin kirjastossa 2.-28.2.2015
Kohtaamisia ajassa - Hämeen Taideartteli 35-vuotta. Retrospektiivinen näyttely Hämeenlinnan historiallisella museoviikolla 18-23.5.2015.

Taideretkiä ja kahviloita PopArt ja Let's Go

PopArt-kahvilat ja ex temporena toteutetut Let's Go-retket tuovat oman, inspiroivan ja ajan hengen mukaisen lisänsä Arttelin toimintaan perinteisten maalausiltojen ja kurssien lisänä.

10.7. Kuvataiteenpäivän Suuri maalaustapahtuma - kuvia ja tunnelmia


Aurinko porotti kirkkaalta taivaalta Iittalan Kylätalon pihapiirissä, missä Taideartteli vietti Kuvataiteen päivää 10.7.2023 Onneksi oli Iittalan Kylätalo, jossa oli paitsi Art Cafe herkkuineen myös Raxu Helmisen ja Kirsi Rajapuron laadukasta taidetta nautittavaksi ja lisäksi tosi kiinnostavia gelli-painanta live-demoja. Pihassa tehtiin taidetta ja tien toisella puolella käytiin tutustumassa Iittalan Naivistit-näyttelyyn. Artteli kiittää auringosta ja kesästä ja kauniista ja monipuolisesta taidepäivästä.

Hämeen Taideartteli ry

Hämeen Taideartteli ry on perustettu 6.1.1980. Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen Hämeenlinnan ja lähikuntien kuvataiteista kiinnostuneet henkilöt ja luoda mahdollisuus kehittyä työn tai harrastuksen parissa. 

Hämeen Taidearttelin toiminta on merkittävä lisä kaupungin kulttuuripalveluihin, ja sen toiminnan jatkuvuus on jäsenilleen kehittävää ja mielihyvää tuottavaa, yhteisöllisyyttä lisäävää sekä yksilöä kasvattavaa. Yhdistys on avoin ja helposti saavutettavissa kaikille taiteesta kiinnostuneille ikään ja taitoihin katsomatta. Täten Hämeen Taidearttelin toiminta on hyödyllistä varsin monille erilaisille ihmisille.

Toiminnan tukemiseksi yhdistys on saanut Hämeenlinnan kaupungilta tukea vuokran maksuun. Jäsenmaksuilla kustannetaan yhdistyksen varsinainen toiminta.

Taidearttelin toimitilassa, Parolantie 17, 13130 Hml, pidetään tekniikaltaan erilaisia taidepiirejä useana iltana viikossa.

Jäseniä Taidearttelissa on noin kuusikymmentä. Uusiakin harrastajia mahtuu mukaan.

Yhdistys järjestää vuosittain ainakin yhden näyttelyn: Vuosinäyttelyyn - joka tavallisesti on Hämeenlinnan pääkirjastossa - saavat kaikki Taidearttelin jäsenet esille vähintään yhden työn. Näyttelyn yhteydessä valitaan Hämeen Taidearttelin vuoden taiteilija.

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluvat puheenjohtajan lisäksi neljä varsinaista ja kaksi varajäsentä. Hallitus kokoontuu Arttelin toimitilassa tai (jos kokoontua ei voi) sähköpostitse säännöllisin väliajoin. Vuosikokous pidetään maaliskuussa Arttelin tiloissa Parolantie 17:ssä.

Kritiikki-ilta.jpg
Kritiikki-illassa kuunnellaan huolella Josef Tommisen ohjeita ja vinkkejä jatkotyöskentelyyn.

Yhteystiedot

Osoite: Parolantie 17, 13130 HÄMEENLINNA

Puheenjohtaja: Anne Ahonen anneahonen02@gmail.com
Varapuheenjohtaja, jäsenasiat: Mervi Turtiainen merviturtiainen@gmail.com
Sihteeri: Hilkka Helanen helanen.hilkka@gmail.com
Tiedottaja: Inkeri Jurvanen inkeri jurvanen@outlook.com

Tervetuloa mukaan Hämeen Taidearttelin toimintaan, liity jäseneksi

Hämeen taidearttelin jäsenenä pääset osallistumaan viikottaisten ryhmien toimintaan sekä edullisille taidekursseille ja -matkoille.
Jäsenmaksu vuodelta 2024 on 35 euroa.Taidearttelin toimitilat sijaitsevat Hämeenlinnassa osoitteessa: Parolantie 17, 13130 Hml, kellarikerros.

Taidearttelin jäsenkortilla saat alennuksia ja etuja!

 • Voit käyttää työtilaa ryhmien aikana ja ryhmäaikojen ulkopuolella hakemalla avaimen sovitusta paikasta.
 • Pääset ilmaiseksi Hämeenlinnan Taidemuseon näyttelyihin.
 • Saat 10% alennusta taidetarvikeliike Ultramariinista.
 • Saat 15% alennusta kehystämö Raamidaameista.
 • Voit osallistua yhdistyksen vuosinäyttelyyn.
 • Voit varata ilmaista näyttelytilaa Hämeenlinnan Pääterveysasemalta, Hätilän hammashoitolasta tai kahvila Dois Amoresista.

Taideryhmiä, kursseja, näyttelyitä, retkiä, työtilaa

 • Taidearttelin toimitilassa kokoontuvat säännöllisesti viikoittaiset taideryhmät, jotka ovat maksuttomia Arttelin jäsenille. Sinulla on mahdollisuus valita mieleisesi ryhmä tai käydä vaikka kaikissa: Öljy-tai akvarellimaalaus, grafiikka, fresko- tai pastellimaalaus.
 • Hämeen Taideartteli järjestää teoria- ja maalauskursseja eri tekniikoilla.Lisäksi järjestetään maalauspäiviä ja kesäkursseja. Opettajina toimivat ansioituneet taiteilijat.
 • Yhdistys järjestää vuosinäyttelyn, joka on jyrytetty ja siitä peritään osallistumismaksu. Vuosinäyttelyn yhteydessä julkistetaan Arttelin Vuoden Taiteilija. Valinnan suorittaa Arttelin hallitus.
 • Yhdistyksellä on toimitila Hämeenlinnassa, osoitteessa: Parolantie 17, 13130 Hml, kellarikerros. Toimitilassa voit osallistua ohjattuihin viikottaisiin taideryhmiin, viikonloppukursseihin, tai työskennellä omatoimisesti. Toimitilassa on mahdollisuus myös pienimuotoiseen näyttelyyn.

Kuvataiteen harrastajien ja ammattilaisten yhdistys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään kuvataiteilijoita sekä kuvataiteen harrastajia, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen.
Yhdistys voi ottaa kannatusjäseneksi henkilöitä tai rekisteröityjä yhteisöjä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.
Työskentely on sekä mielenkiintoista että rentouttavaa luovassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Samalla voi kehittyä taiteen monipuolisessa tekemisessä.
Tervetuloa harrastamaan kuvataiteita!


Jäsenhakemuslomakkeet kuvatiedostoina: Jäsenhakemuskaavake ja tietoa yhdistyksestä

Hämeen Taideartteli ry jäsenhakemuslomake
Hämeen Taideartteli ry tietoa yhdistyksestä
Hämeen Taidearttelin hallitus 2023 ja yhteystiedot

Puheenjohtaja
Anne Ahonen
anneahonen02@gmail.com

Varapuheenjohtaja, jäsenasiat
Mervi Turtiainen
merviturtiainen@gmail.com

Sihteeri
Hilkka Helanen
helanen.hilkka@gmail.com

Emäntä
Elina Vänttinen
pe.vanttinen@gmail.com

Malla Nuutinen
nuutinen.malla@gmail.com

Varajäsenet:
Merja Antila, taloudenhoitaja merjantila2@gmail.com

Kristiina Talvisilta talvisiltakristiina@gmail.com

Lisäksi hallituksen ulkopuolelta:

Tiedottaja
Inkeri Jurvanen
inkeri.jurvanen@outlook.com