Hyppää sisältöön

Ypäjänkylän seuraintalo

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Ypäjänkylän kyläyhdistyksen omistama vuonna -51 rakennettu seuraintalo on kaunis puurakennus, joka sijaitsee kylätien varrella lähellä viihtyisää uimapaikkaa. Alueella on myös lentopallokenttä ja tilava paikoitusalue kokkopaikkoineen.
Ypajankyla.jpg

Talossa on juhla- ja kokoustilojen lisäksi Ypäjän Maa- ja kotitalousnaisten kutomakammari sekä Ypäjän reserviläisten ja Ypäjän riistamiesten yhteinen ampumarata.

Seuraintalo on vuokrattavissa perhejuhlien, kokousten ja erilaisten muiden tilaisuuksien pitopaikaksi ympäri vuoden. Tilat mahdollistavat isojenkin tapahtumien järjestämisen.

Osoite

Ypäjänkyläntie 842, 32140 Ypäjä

Tilat ja varustus

Talossa on tilava sali, jossa kiinteä näyttämö, keittiö ja kahviotilat, eteistilassa vaatesäilytys ja sisäwc:t. Näyttämölle oma sisäänkäynti.

Salin pöytien ääreen mahtuu istumaan 150 henkilöä, kahviossa pöytäpaikat 30 - 50 henkilölle riippuen kattauksesta.

Keittiövarustukseen kuuluu kylmiö, jääkaappi, mikroaaltouuni, sähköliesi, puuliesi sekä astiastot.

Talon ympärillä on suuri piha-alue, jossa on paljon paikoitustilaa. Piha-aluetta on mahdollista käyttää kesäaikaan myös juhlatilana.

Muuta

Seuraintalon peruskorjaus on aloitettu vuonna 1991 ja tähän mennessä on valmistunut keittiö- ja kahviotilojen kunnostus, salin peruskorjaus, näyttämön esiripun uusiminen, sähköistyksen uusiminen remontoiduissa tiloissa sekä lämmin vesi keittiö- ja wc-tiloihin. Myös suurin osa ikkunoista on uusittu.

Sijainti

Seuraintalo sijaitsee Ypäjänkylän kyläkeskuksen välittömässä läheisyydessä. Talolle on Loimaalta noin 10 km, Humppilasta noin 12 km, kirkonkylästä 10 km, Forssasta 30 km.

Varaukset ja tiedustelut

Pirkko Lipponen, 050 4682588

Lisätietoja