Hyppää sisältöön

Portaan kylätalo

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Porras2 i.jpg
Kylän yhteisenä kohtaamispaikkana on kesät talvet viihtyisä Portaan kylätalo, jonka kyläläiset yhteisvoimin peruskorjasivat 1990-luvun alussa. Salissa vuonna on myös vuonna 2008
Porras1 i.jpg
valmistunut esiintymislava. Kylätalo tarjoaa erinomaiset tilat ja puitteet yhteisille tapahtumille. Kesäisin järjestetään Porras Osaa – tapahtuma ja Unikeontori, jolloin kylätalolla esittäytyvät oman kylän taitajat, puuhataan ja kilpaillaan, sekä valitaan vuosittain perinteisin menoin Portaan Unikeko.

Kylätaloa myös vuokrataan juhlien ja kokousten pitopaikaksi ympäri vuoden. Talolla on hyvät paikoitustilat, piha-alue on kivetty ja asfaltoitu, viihtyvyyttä on lisätty pensasistutuksin.

Osoite

Portaan Kylätalo Oy

Portaanraitti 12, 31340 Porras

Tilat ja varustus

Talossa on iso juhlasali ja erillinen kokoustila sekä tilava keittiö. Pöytäpaikkoja on 200. Varustukseen kuuluu170 hengelle ruoka- ja kahvikalusto, pikarit ja kahvinkeitin.

Sijainti

Portaan kylätalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, Helsinki – Turku – Tampere-kolmion keskipisteessä. Kaikkiin kolmeen kaupunkiin matkaa on noin 100km. Tammelan kirkonkylään matkaa kertyy 12 km, Forssaan 20 km.

Tiedustelut/varaukset

Kahvio Härkäposti
(03) 4343 066

Lisätietoja