Hyppää sisältöön

Keskustelu luokasta:Korkeakoulut

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun

HUOM! Evon metsöopisto tai/ja HAMK eivät ole korkeakouluja vaan ammattikorkeakouluja. Korkeakouluissa ja yliopistoissa suoritetaan kanditaatin- ja maisterin tutkintoja sekä ne antavat lisenssiaatin ja tohtorina arvoja. --maamies. 17. maaliskuuta 2010 kello 23.45 (EET)

Ammattikorkeakoulut ovat myös korkeakouluja. Osa Evon metsäopistoa on ammatillista oppilaitosta, joten aihealueina on mainittu molemmat.--Maija 18. maaliskuuta 2010 kello 11.05 (EET)

Nyt vaan on niin, että ammattikorkeakoulut ovat vain ja ainoastaan ammattikorkeakouluja, joissa ei voi suorittaa akateemisia opintoja. Vain korkeakouluissa ja yliopistoissa moista voi tehdä. Ei HAMK ja Teknillinen korkeakoulut tai Turun kauppakorkeakoulu ole koskaan eikä missään samalla linjalla. Korkeakouluneuvosto ei esim. käsittele ammattikorkeakoulujen asioita, vaan keskittyy ihan oikeisiin korkeakouluihin. Tuo kasite akateemise opinnot merkitsee meillä Suomessa opintoja, joita ei ammattikorkeakouluissa voi suorittaa. Niin se vaan on! --maamies. 18. maaliskuuta 2010 kello 16.12 (EET)