Hyppää sisältöön

Keskustelu käyttäjästä:Merjanu

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Hei, Nyt tein ensimmäisen juttuni. No tuttu aihe, mutta kuitenkin. Tämä on tosi mielekäs homma. Maamies. 11. elokuuta 2009 kello 12.58 (UTC)

Miksi muut ylläpitäjät ja byrokraatit eivät ole tehneet laisinkaan omaa käyttäjäsivuaan. Sellainen kyllä olisi ko. tehtäviä hoitavien valvollisuus muita käyttäjiä kohtaan. Siis, enemmän infoa käyttäjäsivuille. --maamies. 16. syyskuuta 2009 kello 19.12 (EEST)
Välitän toivettasi eteenpäin. Olen samaa mieltä kanssasi, että on mukava tietää ylläpitäjistä/käyttäjistä enemmän, mutta voimme esittää sen vain toiveena. Merjanu 17. syyskuuta 2009 kello 12.09 (EEST)

Hei tässä lupaamani osoite: [1] eli siellä olemme yrittäneet väkästää, mutta vielä on paljon tekemistä. --maamies. 21. lokakuuta 2009 kello 20.49 (EEST)

Kiitos! Näyttää hyvältä (alulta?).
Hei, voisitko poistaa tiedoston: Malline:Keskitys? SIis yritin sellaisen tehdä, vaan en osannut. Näin siinä usein käy! --maamies. 26. lokakuuta 2009 kello 20.59 (EET)
Hei taas, olisiko syytä ottaa käytäntöön nimiin liittyvien Oy. ry tms. lyhenteiden poistaminen varsinaisen hakemistonimen yhteydestä? Esimerkkinä vaikkapa Markkulan sukuseura ry olisinkin Markkulan sukuseura. tämä nykyinen käytäntö vain sekottaa kokonaisuutta. Ja sitten vasta alussa voisi olla koko nimi noinen lyhemmyksineen jne. Niin ja voisiko olla esim. Forssa tai Forssa (kaupunki) eikä Forssan kaupunki. Kyse on tiedoston rakenteesta. Kyselee --maamies. 24. marraskuuta 2009 kello 17.33 (EET)


Hei, Katso tiedostoa Hiekkalaatikko, siellä on vanhan vanajalaisen rovasti Nurmen kirjoitus Vanaja joulu -lehdesta vuodelta 1957. Miten olisivat tekijänoikeusasiat jne. Jos kaikki olisi kunnossa niin sen voisi muutta toiselle nimelle. Muutoin sen voi pistää kadotuksen syövereihin. Mutta en tiedä millaisia sopimuksia teillä on esim. noiden joululehtien kirjoitusten suhteen. terveisin --maamies. 15. joulukuuta 2009 kello 10.22 (EET)

Moi! Teksti on kiva. Yritämme selvittää tekijänoikeuksia Vanajan Joulun julkaisijoilta. Palaan asiaan kun asia selviää.
Artikkelien nimeämisen suhteen itse suosimme otsikoita ilman suluissa olevaa tarkennetta niin kauan kuin ei ole toista saman nimistä eli suosittelemme käyttämään Forssa. Siirsin kysymyksen Kahvihuoneeseen, jos joku muu haluaa ottaa kantaa keskusteluun. Vielä ei ole tullut kommentteja. Merjanu 17. joulukuuta 2009 kello 09.16 (EET)

Wanajan Joulun artikkelien tekijänoikeus on kirjoittajilla, jollei toisin ole sovittu. Emme ole tavoittaneet Wanaja-Seurasta henkilöä, joka ehkä tietäisi, onko tekijänoikeuksista sovittu jotain muuta, hän on tavoitettavissa vasta ensi vuoden puolella. Valitettavasti mukava joulutarina täytyy siis jättää julkaisematta. Pyrimme kuitenkin selvittämään asian ensi vuoden joulua ajatellen.