Hyppää sisältöön

Keskustelu käyttäjästä:Maamies.

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Hei Oletko huomannut, että Hanssin Jukan sivulla on kysymys sivulla käytetystä kuvasta? t. --Maija 5. elokuuta 2010 kello 14.29 (EEST)

Vielä Häme-Wikin sivuilla maalauksia esittelevistä valokuvist:a. Myös taideteosta esittävää valokuvaa koskevat tekijänoikeussäädökset, joten myös näiden valokuvien tekijätiedot olisi syytä ilmoittaa. Liittäisitkö muuten Häme-Wiki-palveluun myös sähköpostiosoitteesi? Olisi nopeampaa hoitaa jotkut asiat suoraan sähköpostitse? Nykyisin pydämme kirjautumisen yhteydessä kaikilta käyttäjiltä sähköpostiosoitteet.--Maija 1. lokakuuta 2010 kello 09.00 (EEST)

Nyt ei ylläpitäjät ole töidensä tasalla, sillä kyllä siellä teillä jo sähköpostini on, kun se ilmoitti tuosta äskeistestä muutoksesta. --maamies. 1. lokakuuta 2010 kello 10.36 (EEST)

Kiinnostavaa! Osoite ei kuitenkaan näy käyttäjälistalla samalla tavalla kuin muiden käyttäjien osoitteet. Täytyy selvittää, mistä se johtuu. --Maija 1. lokakuuta 2010 kello 11.58 (EEST)

Hei Maamies! jos et halua liittää sähköpostiosoitettasi wikin tietoihin, voitko ottaa sähköpostitse yhteyttä suoraan minuun osoitteeseen maija.saraste@hameenlinna.fi  Jotkut järjestelmän viestit voivat tulla lähettäjille automaattisesti niin, etteivät ylläpitäjät pääse näkemään osoitteita. --Maija 11. elokuuta 2011 kello 08.51 (EEST)

Hei Maija, kyllä minun sähköpostini on tuolla asetukset-sivulla ihan aidosti olemassa. Maamies. 11. elokuuta 2011 kello 11.11 (EEST)

Hei taas! Jostain syystä osoitteesi ei kuitenkaan tule meille näkyviin. Mutta voimmehan tietenkin käydä näinkin keskustelua. Olemme miettineet, miten suhtautua Kustaa Paturin teksteihin, jotka eivät koske Kanta-Hämeen aluetta. Se, että henkilö on tältä alueelta kotoisin, ei riitä syyksi siihen, että hänen tekstinsä automaattisesti sopisivat Häme-Wikiin. Kun huomasimme, että samat artikkelit ovat melkein kaikki Wikiaineistossa, poistin Häme-Wikistä Paturin yleisluonteiset artikkelit ja linkitin Paturin sivulle Wikiaineiston artikkelit. En kuitenkaan poistanut Janakkalaa koskevia aineistoja enkä niitä artikkeleita, joita ei ollut Wikiaineistossa. Niiden poistaminen ei tunnu järkevältä. Olemme miettineet ratkaisua, jossa voitaisiin tallettaa tekstejä Häme-Wikiin tavallaan kahdella tasolla. Ajatus on, että tietyt yhteenkuuluvat jutut voidaan niputtaa yhteen niin, että jotkut artikkelit voisivat olla osia jostain kokoavasta jutusta. Tähän nämä Paturin Janakkalaa koskevat aloitteet ja kirjoitukset voisivat sopia mainiosta. Kun löydämme hyvän ratkaisun, ilmoittelemme siitä jatkossa. Täytyy kyllä todeta, että on tuo Kustaa Paturi ollut varsin monitaitoinen ja -toiminen mies.--Maija 17. elokuuta 2011 kello 15.05 (EEST)