Hyppää sisältöön

Keskustelu käyttäjästä:Hämeen Heimoliitto

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark(Ohjattu sivulta Keskustelu:Hämeen Heimoliitto)
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Artikkeli Hämeen Heimoliitosta tulisi luoda sivulle Hämeen heimoliitto eikä sivulle Käyttäjä:Hameenheimoliitto. Mutta kun muutostyöt ovat kesken eikä versiohistorioita ole, niin en taida ruveta siirtämäänkään.--Urjanhai (keskustelu) 7. huhtikuuta 2013 kello 14.33 (PDT)

Tai ehkäpä siirrän silti, kun eräs toinenkin sivu näkyi siirretyn samoin.--Urjanhai (keskustelu) 7. huhtikuuta 2013 kello 14.36 (PDT)
No niin, sotkin siiron kuitenkin ja nyt tarvittaisiin ylläpitäjän apua.--Urjanhai (keskustelu) 7. huhtikuuta 2013 kello 14.39 (PDT)

Historiatiedot on saatu takaisin, ja siirsin sisällöt oikeille sivuille. Käytin aikaisempaa sivua Hämeen Heimoliitto, koska he virallisesti nimensä niin kirjoittavat --Aleksi (keskustelu) 7. toukokuuta 2013 kello 03.26 (PDT)

Suurkiitos korjauksesta. Sivun siirron käyttöliittymä Häme-wikissä poikkeaa hiukan Wikipedian vastaavasta, ja jos tekee siirron huolimattomasti, niin se menee näköjään helposti poskelleen.--Urjanhai (keskustelu) 20. toukokuuta 2013 kello 11.13 (CDT)