Hyppää sisältöön

Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Roy Odgen jr.” versioiden välillä

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun
p (yksi versio)
(Parolan leijona: uusi osio)
 
Rivi 8: Rivi 8:
  
 
:Saa käyttää. [[Käyttäjä:Roy Odgen jr.|Roy Odgen jr.]] 4. tammikuuta 2011 kello 12.55 (EET)
 
:Saa käyttää. [[Käyttäjä:Roy Odgen jr.|Roy Odgen jr.]] 4. tammikuuta 2011 kello 12.55 (EET)
 +
 +
== Parolan leijona ==
 +
 +
Hei, tein Wikipediaan luettelon [https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Aleksanteri_II:n_patsaista_ja_muistomerkeist%C3%A4 Aleksanteri II:n patsaista ja muistomerkeistä]. Kävi ilmi, että Parolan leijona on maailman vanhin tiedossa oleva Aleksanteri II:n muistomerkki. Kysyn, onko mahdollista saada käyttää Häme-Wikin kuvaa Parolan leijona.jpg Wikipedian artikkelissa Parolan leijona ja mainitussa luettelossa? Wikistä ei tosin saa selville, kuka on kuvan tekijä, mutta kysyn asiaa sinulta. Jos vastaus on myönteinen kuva pitäisi siirtää Commonsiin ja valita kuvaajan lisenssi. Sen olisi kai parasta tehdä kuvan ottajan.--[[Käyttäjä:Kulttuurinavigaattori|Kulttuurinavigaattori]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Kulttuurinavigaattori|keskustelu]]) 3. huhtikuuta 2016 kello 20.03 (EEST)

Nykyinen versio 3. huhtikuuta 2016 kello 19.03

Hei

Saammeko luvan käyttää Häme-WIkissä olevaa valokuvaa Hattulan Pyhän Ristin kirkosta Hämeenlinnan uudella virtuaalisella kulttuuripolulla?

t. Maija Saraste

maija.saraste@hameenlinna.fi

Saa käyttää. Roy Odgen jr. 4. tammikuuta 2011 kello 12.55 (EET)

Parolan leijona

Hei, tein Wikipediaan luettelon Aleksanteri II:n patsaista ja muistomerkeistä. Kävi ilmi, että Parolan leijona on maailman vanhin tiedossa oleva Aleksanteri II:n muistomerkki. Kysyn, onko mahdollista saada käyttää Häme-Wikin kuvaa Parolan leijona.jpg Wikipedian artikkelissa Parolan leijona ja mainitussa luettelossa? Wikistä ei tosin saa selville, kuka on kuvan tekijä, mutta kysyn asiaa sinulta. Jos vastaus on myönteinen kuva pitäisi siirtää Commonsiin ja valita kuvaajan lisenssi. Sen olisi kai parasta tehdä kuvan ottajan.--Kulttuurinavigaattori (keskustelu) 3. huhtikuuta 2016 kello 20.03 (EEST)