Hyppää sisältöön

Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Hämeen Heimoliitto” versioiden välillä

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun
(Artikkeli Hämeen Heimoliitosta tulisi luoda sivulle Hämeen heimoliitto eikä sivulle Käyttäjä:Hameenheimoliitto.)
 
(kiitos korjauksesta)
 
(6 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
Artikkeli Hämeen Heimoliitosta tulisi luoda sivulle [[Hämeen heimoliitto]] eikä sivulle [[Käyttäjä:Hameenheimoliitto]]. Mutta kun muutostyöt ovat kesken eikä versiohistorioita ole, niin en taida ruveta siirtämäänkään.--[[Käyttäjä:Urjanhai|Urjanhai]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai|keskustelu]]) 7. huhtikuuta 2013 kello 14.32 (PDT)
+
Artikkeli Hämeen Heimoliitosta tulisi luoda sivulle [[Hämeen heimoliitto]] eikä sivulle [[Käyttäjä:Hameenheimoliitto]]. Mutta kun muutostyöt ovat kesken eikä versiohistorioita ole, niin en taida ruveta siirtämäänkään.--[[Käyttäjä:Urjanhai|Urjanhai]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai|keskustelu]]) 7. huhtikuuta 2013 kello 14.33 (PDT)
 +
 
 +
:Tai ehkäpä siirrän silti, kun eräs toinenkin sivu näkyi siirretyn samoin.--[[Käyttäjä:Urjanhai|Urjanhai]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai|keskustelu]]) 7. huhtikuuta 2013 kello 14.36 (PDT)
 +
 
 +
::No niin, sotkin siiron kuitenkin ja nyt tarvittaisiin ylläpitäjän apua.--[[Käyttäjä:Urjanhai|Urjanhai]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai|keskustelu]]) 7. huhtikuuta 2013 kello 14.39 (PDT)
 +
 
 +
Historiatiedot on saatu takaisin, ja siirsin sisällöt oikeille sivuille. Käytin aikaisempaa sivua [[Hämeen Heimoliitto]], koska he virallisesti nimensä niin kirjoittavat --[[Käyttäjä:Aleksi|Aleksi]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Aleksi|keskustelu]]) 7. toukokuuta 2013 kello 03.26 (PDT)
 +
 
 +
:Suurkiitos korjauksesta. Sivun siirron käyttöliittymä Häme-wikissä poikkeaa hiukan Wikipedian vastaavasta, ja jos tekee siirron huolimattomasti, niin se menee näköjään helposti poskelleen.--[[Käyttäjä:Urjanhai|Urjanhai]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai|keskustelu]]) 20. toukokuuta 2013 kello 11.13 (CDT)

Nykyinen versio 20. toukokuuta 2013 kello 18.13

Artikkeli Hämeen Heimoliitosta tulisi luoda sivulle Hämeen heimoliitto eikä sivulle Käyttäjä:Hameenheimoliitto. Mutta kun muutostyöt ovat kesken eikä versiohistorioita ole, niin en taida ruveta siirtämäänkään.--Urjanhai (keskustelu) 7. huhtikuuta 2013 kello 14.33 (PDT)

Tai ehkäpä siirrän silti, kun eräs toinenkin sivu näkyi siirretyn samoin.--Urjanhai (keskustelu) 7. huhtikuuta 2013 kello 14.36 (PDT)
No niin, sotkin siiron kuitenkin ja nyt tarvittaisiin ylläpitäjän apua.--Urjanhai (keskustelu) 7. huhtikuuta 2013 kello 14.39 (PDT)

Historiatiedot on saatu takaisin, ja siirsin sisällöt oikeille sivuille. Käytin aikaisempaa sivua Hämeen Heimoliitto, koska he virallisesti nimensä niin kirjoittavat --Aleksi (keskustelu) 7. toukokuuta 2013 kello 03.26 (PDT)

Suurkiitos korjauksesta. Sivun siirron käyttöliittymä Häme-wikissä poikkeaa hiukan Wikipedian vastaavasta, ja jos tekee siirron huolimattomasti, niin se menee näköjään helposti poskelleen.--Urjanhai (keskustelu) 20. toukokuuta 2013 kello 11.13 (CDT)