Hyppää sisältöön

Ero sivun ”Keskustelu:Ypäjä” versioiden välillä

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun
(Kuinkas tämä nyt kuuluisi täyttää kun sama artikkeliteksti on sekä sivulla Ypäjä että sivulla [:Luokka:Ypäjä]].)
 
(Kysyin samaa myös kahvihuoneessa)
Rivi 1: Rivi 1:
Kuinkas tämä nyt kuuluisi täyttää kun sama artikkeliteksti on sekä sivulla [[Ypäjä]] että sivulla [:Luokka:Ypäjä]]. Muokkasin toista, mutta muutokset eivät näy kuin toisessa? Pitäisikö jompi kumpi päällekkäinen poistaa, ja jos niin kumpi? Tässä kai pitäisi olla muihin kunta-artikkeleihin nähden yhtenäinen menettely.--[[Käyttäjä:Urjanhai|Urjanhai]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai|keskustelu]]) 1. huhtikuuta 2013 kello 02.59 (PDT)
+
Kuinkas tämä nyt kuuluisi täyttää kun sama artikkeliteksti on sekä sivulla [[Ypäjä]] että sivulla [[:Luokka:Ypäjä]]. Muokkasin toista, mutta muutokset eivät näy kuin toisessa? Pitäisikö jompi kumpi päällekkäinen poistaa, ja jos niin kumpi? Tässä kai pitäisi olla muihin kunta-artikkeleihin nähden yhtenäinen menettely.--[[Käyttäjä:Urjanhai|Urjanhai]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai|keskustelu]]) 1. huhtikuuta 2013 kello 02.59 (PDT)
 +
 
 +
:Kysyin samaa myös kahvihuoneessa, joten keskustelua voi ehkä jatkaa siellä, kun sama näkyy koskevan kaikkia muitakin kunta-artikkeleita.--[[Käyttäjä:Urjanhai|Urjanhai]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai|keskustelu]]) 1. huhtikuuta 2013 kello 03.24 (PDT)

Versio 1. huhtikuuta 2013 kello 12.24

Kuinkas tämä nyt kuuluisi täyttää kun sama artikkeliteksti on sekä sivulla Ypäjä että sivulla Luokka:Ypäjä. Muokkasin toista, mutta muutokset eivät näy kuin toisessa? Pitäisikö jompi kumpi päällekkäinen poistaa, ja jos niin kumpi? Tässä kai pitäisi olla muihin kunta-artikkeleihin nähden yhtenäinen menettely.--Urjanhai (keskustelu) 1. huhtikuuta 2013 kello 02.59 (PDT)

Kysyin samaa myös kahvihuoneessa, joten keskustelua voi ehkä jatkaa siellä, kun sama näkyy koskevan kaikkia muitakin kunta-artikkeleita.--Urjanhai (keskustelu) 1. huhtikuuta 2013 kello 03.24 (PDT)