Hyppää sisältöön

Ero sivun ”Keskustelu:Paula Oksman” versioiden välillä

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun
(Jos Paula Oksmanin osoite on Turuntie, niin kartassa tai koordinaateissa on jotain häikkää, koska klikattava symboli kartalla on Ypäjän keskustassa.)
 
(täsm. sijainti osoitteen perusteella)
 
Rivi 1: Rivi 1:
Jos Paula Oksmanin osoite on Turuntie, niin kartassa tai koordinaateissa on jotain häikkää, koska klikattava symboli kartalla on Ypäjän keskustassa.--[[Käyttäjä:Urjanhai|Urjanhai]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai|keskustelu]]) 4. huhtikuuta 2013 kello 03.59 (PDT)
+
Jos Paula Oksmanin ateljeen osoite on edelleen Turuntie 133 niin kartassa tai koordinaateissa on jotain häikkää, koska klikattava symboli kartalla on Ypäjän keskustassa. Osoite Turuntie 113 sen sijaan on Turuntien (Valtatie 10) ja Palikkalantien kulmassa olevalla tontilla.--[[Käyttäjä:Urjanhai|Urjanhai]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Urjanhai|keskustelu]]) 4. huhtikuuta 2013 kello 03.59 (PDT)

Nykyinen versio 4. huhtikuuta 2013 kello 13.08

Jos Paula Oksmanin ateljeen osoite on edelleen Turuntie 133 niin kartassa tai koordinaateissa on jotain häikkää, koska klikattava symboli kartalla on Ypäjän keskustassa. Osoite Turuntie 113 sen sijaan on Turuntien (Valtatie 10) ja Palikkalantien kulmassa olevalla tontilla.--Urjanhai (keskustelu) 4. huhtikuuta 2013 kello 03.59 (PDT)