Hyppää sisältöön

Ero sivun ”Kanta-Hämeen suojeluskuntapiiri” versioiden välillä

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kanta-Hämeen suojeluskuntapiiri''' oli [[Suomen suojeluskunnat|Suomen suojeluskuntien]] [[Kanta-Häme]]essä toimiva piirijärjestö. Se organisoitiin uudelleen ja jääneen osan nimi muutettiin [[Hämeenlinnan suojeluskuntapiiri]]ksi 24. tammikuuta 1941. Nämä ja [[Lounais-Hämeen suojeluskuntapiiri]] kuuluivat [[Etelä-Hämeen sotilaslääni]]iin.
+
'''Kanta-Hämeen suojeluskuntapiiri''' oli [[Suomen suojeluskunnat|Suomen suojeluskuntien]] [[Kanta-Häme]]essä toimiva piirijärjestö. Se organisoitiin uudelleen ja jääneen osan nimi muutettiin [[Hämeenlinnan suojeluskuntapiiri]]ksi 24. tammikuuta 1941. Nämä ja 5. heinäkuuta 1940 muodostettu [[Lounais-Hämeen suojeluskuntapiiri]] kuuluivat [[Etelä-Hämeen sotilaslääni]]iin.

Versio 13. kesäkuuta 2014 kello 03.07

Kanta-Hämeen suojeluskuntapiiri oli Suomen suojeluskuntien Kanta-Hämeessä toimiva piirijärjestö. Se organisoitiin uudelleen ja jääneen osan nimi muutettiin Hämeenlinnan suojeluskuntapiiriksi 24. tammikuuta 1941. Nämä ja 5. heinäkuuta 1940 muodostettu Lounais-Hämeen suojeluskuntapiiri kuuluivat Etelä-Hämeen sotilaslääniiin.