Ero sivun ”KHKS Eläkeläiset” versioiden välillä

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun
(TULEVAA TOIMINTAA 2019)
(TULEVAA TOIMINTAA 2019)
(Yhtä välissä olevaa versiota samalta käyttäjältä ei näytetä)
Rivi 41: Rivi 41:
  
  
'''<big>TEATTERIRETKI LAHTEEN KESKIVIIKKONA 30.10.2019 KLO 13 NUNNIA JA KONNIA</big>'''
+
'''<big>TEATTERIRETKI LAHTEEN KESKIVIIKKONA 30.10.2019 KLO 13 MUSIKAALI  NUNNIA JA KONNIA</big>'''
  
 
Ennen teatteriesitystä tilataan teatterikaveri esittelemään teatteria ja kertomaan näytelmästä.  
 
Ennen teatteriesitystä tilataan teatterikaveri esittelemään teatteria ja kertomaan näytelmästä.  
Lähtö Wetteriltä klo 10.30 Turuntietä ja Ahveniston lämpövoimalalta 10.40.  
+
Lähtö Wetteriltä klo 10.30 Ahveniston lämpövoimalalta Turuntietä ja 10.40. Wetteriltä lähtö.
 
Ilmoittautuminen 1.10. mennessä Tuulikille 050-4091890. Maksu tilille 50 € sisältää lipun, matkan ja väliaikatarjoilun; seuralaiselta 55 €.
 
Ilmoittautuminen 1.10. mennessä Tuulikille 050-4091890. Maksu tilille 50 € sisältää lipun, matkan ja väliaikatarjoilun; seuralaiselta 55 €.
 
30 lippua on varattu etupäässä jäsenille. Jos lippuja jää, niin voidaan ottaa muitakin.
 
30 lippua on varattu etupäässä jäsenille. Jos lippuja jää, niin voidaan ottaa muitakin.
  
 
Tervetuloa!
 
Tervetuloa!
 +
 +
Musikaalin esittely Lahden teatterin nettisivulta:
 +
 +
lan Menken - Glenn Slater - Cheri ja Bill Steinkellner
 +
 +
Taivaallisen hauska musikaali
 +
Discokuningattaren urasta haaveileva Deloris Van Cartier haluaa puhaltaa uralleen nostetta alamaailmassa häärivän miesystävänsä Curtisin yökerhossa. Epäonnisen sattuman vuoksi Deloris joutuu pakenemaan gangstereita ja suojellakseen häntä poliisi piilottaa Delorisin nunnaluostariin. Kaksi erilaista maailmaa joutuu kipinöivälle törmäyskurssille. Vauhtiin ja vapauteen tottunut laulajatar yrittää sopeutua nunnaluostarin täsmälliseen aikatauluun ja kuriin. Deloris ja nunnat ovat kuitenkin lyömätön joukko ladatessaan ilmoille soulin, gospelin ja discon tarttuvat sävelet. Sunnuntaiaamun messuissa alkavat puhaltaa uudet tuulet.
 +
Musikaalikomedia Nunnia ja konnia on kuin mannaa taivaalta. Näyttämö täyttyy valtavalla rakkaudella, kun Deloris ja nunnat antavat palaa. Hersyvän hauskassa musikaalissa yhtyvät railakas huumori ja mukaansatempaava musiikki.
 +
Nunnia ja konnia -musikaali perustuu saman nimiseen elokuvaan vuodelta 1992.
 +
Naispääroolissa Deloriksena vierailee Ushma Karnani.
  
 
==ENNAKKOTIETOA TULEVASTA 2019==
 
==ENNAKKOTIETOA TULEVASTA 2019==

Versio 11. syyskuuta 2019 kello 10.52

'

Jäsenmaksu

HUOM! Jäsenmaksu 2018 on 10€ ja maksetaan tilille KHKS eläkeläiset FI0956801340009426. Käteismaksuja ei mielellään kerätä, koska rahojen tilille vienti aiheuttaa lisäkustannuksia.


Yleistä

Kanta-Hämeen keskussairaalan eläkeläisten yhdistys on perustettu 11.3.1988. Se on yhteinen kaikille sairaalan palveluksesta eläkkeelle jääneille. Tarkoitus on toimia keskussairaalan eläkeläisten yhdyssiteenä ja säilyttää samalla myös yhteys entiseen työnantajaan. Joukkoomme voi liittyä tulemalla tilaisuuksiin tai retkille. Jäsenmaksu (nyt 10 €) kerätään kerran vuodessa tilaisuuksissa ja sen voi maksaa myös tilille KHKS eläkeläiset FI0956801340009426. Arpajaisia järjestetään aina kokoontumisissa. Osallistujat tuovat voittoja ja ostavat arpoja. Vuosikokous on kerran vuodessa maaliskuun loppuun mennessä, siellä valitaan puheenjohtaja, hallitus ja muut toimijat. Kokoontumisista ilmoitetaan seuratoimintapalstalla Kaupunkiuutisten viikonlopun lehdessä ja tällä kotisivulla KHKS eläkeläiset on myös tietoa toiminnasta. Järjestämme mm. teatteriretkiä, 1-2 -päiväisiä bussiretkiä mielenkiintoisiin paikkoihin, Suvirannan kesäpäivän, patikkaretken, jouluruokailun, asiantuntijaluentoja ja kuulemme sairaalan uutisia.

Tervetuloa sairaalan eläkeläiset toimintaamme mukaan!

YHTEISTYÖ ENTISEN TYÖNANTAJAN (SAIRAALAN) KANSSA JATKUU

Sairaala antaa tukea edelleen eläkeläisille. Voimme käyttää lomaosakkeita, kesäpaikkoja ja jokavuotinen tapaaminen pidetään tammikuussa sairaalassa. Lisäksi saamme vuosikokoukseen kopiointiapua ja hallitus voi kokoontua sairaalan tiloissa.

Yhteystiedot 2019

  • puheenjohtaja Helena Illikainen
  • sähköposti helena.illikainen@gmail.com
  • sihteeri Mirja Lepistö
  • sähköposti mirja.lepisto@pp4.inet.fi

Hallitukseen kuuluvat puheenjohtajan ja sihteerin lisäksi

  • varapuheenjohtaja Seija Raatikainen
  • rahastonhoitaja Annukka Vähänen
  • vararahastonhoitaja on puheenjohtaja Helena Illikainen
  • retkivastaava Tuulikki Myllymäki
  • vararetkivastaava Anja Leinikka
  • Liisa Laurila

YHTEISTYÖN PÄÄTTYMINEN KEHYKSEN KANSSA 2018

Jäsenmaksua Kehykselle ei enää kannata maksaa, koska toimintaan emme voi enää osallistua. Kehys on ilmoittanut, että toiminta on tarkoitettu ainoastaan työssä käyvälle Kanta-Hämeen keskussairaalan henkilöstölle. Myyjäisiin voimme mennä myymään.

TULEVAA TOIMINTAA 2019

TEATTERIRETKI LAHTEEN KESKIVIIKKONA 30.10.2019 KLO 13 MUSIKAALI NUNNIA JA KONNIA

Ennen teatteriesitystä tilataan teatterikaveri esittelemään teatteria ja kertomaan näytelmästä. Lähtö Wetteriltä klo 10.30 Ahveniston lämpövoimalalta Turuntietä ja 10.40. Wetteriltä lähtö. Ilmoittautuminen 1.10. mennessä Tuulikille 050-4091890. Maksu tilille 50 € sisältää lipun, matkan ja väliaikatarjoilun; seuralaiselta 55 €. 30 lippua on varattu etupäässä jäsenille. Jos lippuja jää, niin voidaan ottaa muitakin.

Tervetuloa!

Musikaalin esittely Lahden teatterin nettisivulta:

lan Menken - Glenn Slater - Cheri ja Bill Steinkellner

Taivaallisen hauska musikaali Discokuningattaren urasta haaveileva Deloris Van Cartier haluaa puhaltaa uralleen nostetta alamaailmassa häärivän miesystävänsä Curtisin yökerhossa. Epäonnisen sattuman vuoksi Deloris joutuu pakenemaan gangstereita ja suojellakseen häntä poliisi piilottaa Delorisin nunnaluostariin. Kaksi erilaista maailmaa joutuu kipinöivälle törmäyskurssille. Vauhtiin ja vapauteen tottunut laulajatar yrittää sopeutua nunnaluostarin täsmälliseen aikatauluun ja kuriin. Deloris ja nunnat ovat kuitenkin lyömätön joukko ladatessaan ilmoille soulin, gospelin ja discon tarttuvat sävelet. Sunnuntaiaamun messuissa alkavat puhaltaa uudet tuulet. Musikaalikomedia Nunnia ja konnia on kuin mannaa taivaalta. Näyttämö täyttyy valtavalla rakkaudella, kun Deloris ja nunnat antavat palaa. Hersyvän hauskassa musikaalissa yhtyvät railakas huumori ja mukaansatempaava musiikki. Nunnia ja konnia -musikaali perustuu saman nimiseen elokuvaan vuodelta 1992. Naispääroolissa Deloriksena vierailee Ushma Karnani.

ENNAKKOTIETOA TULEVASTA 2019

SYKSYINEN ULKOILURETKI EI TÄNÄ SYKSYNÄ TOTEUDU

2019 MENNEITÄ TAPAHTUMIA

24.1.2019 klo 13 Tammikuun tapaaminen Ahveniston juhlasalissa.

Aiheena oli Pätkiikö muisti – pitääkö olla huolissaan Kanta-Hämeen muistiyhdistys/ muistiluotsi Anna Myllymäki valotti asiaa. Sairaala tarjosi kahvit. Osallistujia oli 48.

JOKAMIEHEN ENSIAPUKOULUTUS TIISTAINA 7.5.2019 KLO 13

Koulutus ensiavun perusteista tiistaina 7.5.2019 klo 13 (n. 2,5 h) SPR:n tiloissa, Palokunnankatu 20. Kouluttajana oli sh Suvi Wilen. Koulutuksessa oli 12 osallistujaa.

2-PÄIVÄINEN KESÄRETKI TIISTAI 4.6. - KESKIVIIKKO 5.6. 2019 KEMIÖNSAARI - TEIJO - MATHILDEDAHL

Kaksipäiväinen kesäretki Kemiönsaari-Mathildedahl-Teijo tiistaina 4.6.2019 – keskiviikkona 5.6.2019.

Kesäretki peruuntui vähäisen osallistujamäärän takia.

SUVIRANNASSA NYYTTIKESTIT MAANANTAINA 5.8.2019 KLO 10-16 Perinteinen kesäpäivä saunoen, uiden, seurustellen hyvän ruuan ja herkkujen merkeissä. Herkullista tarjottavaa oli yllin kyllin tarjolla. Yhdistys tarjosi uudet perunat, sillin ja kananmunat, kahvin, teen, veden. Kaunis kesäpäivä helli ja houkutteli uimaan ja saunomaan. Arpajaiset pidettiin myös. Mukana oli noin 20.

VUOSIKOKOUS TIISTAINA 19.3.2019

Osallistujia oli 32. Toimintakertomus, toimintasuunnitelma, talousarvio, tilinpäätös hyväksyttiin. Puheenjohtajaksi 2019 valittiin Helena Illikainen. Valittiin erovuoroisten tilalle jäsenet hallitukseen. Seija Raatikainen valittiin puheenjohtajaksi valitun Helena Illikaisen tilalle ja uudeksi jäseneksi Liisa Laurila, erovuoroisista Annukka Vähänen ja Anja Leinikka jatkavat. Toiminnantarkastajina jatkavat Pirkko Halvari ja Salme Torvinen. Kokouksen aluksi kuultiin Leena Kivelän luento tubihistoriasta. Leena ehti jouluruokailussa aloittaa kertomista, mutta Iso Huvila ja koko verkatehdas suljettiinkin kesken kaiken.


TEATTERIRETKI RIIHIMÄELLE LAUANTAINA 6.4. TÄTI JA MINÄ

32 osallistujaa. Erikoisen mielenkiintoinen. Teatterin alla olevaan esittelyyn voi kyllä samaistua nähtyään näytelmän. Lainaus teatterin esittelystä: "Riihimäen Teatterin Täti ja minä on upeiden ja karismaattisten näyttelijöiden Eero Ojalan ja Katja Peacockin keskinäinen temmellyskenttä, jossa yllättävät käänteet seuraavat toisiaan ja huumori on lämminhenkisyydessäänkin pirullista. Täti ei juuri puhu, mutta silti Kemp käy vimmaista dialogia hänen kanssaan. ”Minä en ole koskaan menettänyt jalkaa, mutta tavallaanhan me kaikki onnumme täällä, eikö vain?” -Kemp Esitys on itkettävän hauska ja pohjattoman surumielinen komedia meistä, jotka olisimme mieluummin amarylliksia tai jäljelle jäänyttä kutinaa."

2018 VUODEN TAPAHTUMIA

TIISTAINA 27.3.2018 VUOSIKOKOUS NÄKÖVAMMAISTEN KOKOUSTILASSA Brahenkatu 21

Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen mukaiset asiat. Uudeksi jäseneksi valittiin Helena Illikainen erovuoroisen Enja Mäkisen tilalle. Muut jäsenet valittiin uudelleen. Aluksi kuultiin luento homeopatiasta ja osteopatiasta. Mielenkiintoisia aiheita.

Perjantaina 27.4.2018 teatteriretki Forssaan: Kolmen kimppa

Forssan teatterin sivulta lainattu: Paulin rakkaus naisystäväänsä Sophieta kohtaan ei enää kanna, ei enää millään. Kylmien tosiasioiden kertominen vanhalle rakastetulle on kuitenkin vaikeaa. Avoimuuden sijaan Paul panostaa luovuuteen. Hän kutsuu parhaan ystävänsä Martinin asumaan pariskunnan yhteiseen kotiin. Martinia ei kukaan kestä viikkoa enempää, Sophiekin aivan varmasti nostaa kytkintä. Tai niin Paul kuvittelee. Kolmen kimppa on tarina kaikille niille, jotka ovat ihastuneet, rakastuneet, eronneet tai ajautuneet auttamaan kaveria parisuhdehädässä.

Bussilastillinen meitä nautti teatteriesityksestä, joka sisälsi pähkinää ja kahvi tarjottiin pienistä kupeista väliajalla.

Kesäretki Langinkoski-Kotka tiistaina 5.6.2018.

Matkaohjelma klo 10 Langinkosken keisarillinen kalastusmaja. Ainutlaatuinen kohde maailmassa vuodelta 1889. Kuullaan kertomuksia Venäjän Keisari Aleksanteri III:n perheen Suomen suurruhtinaskunnassa viettämäänsä menneeseen aikaan. klo 11 matka jatkuu oppaan kanssa Kotkan saarelle, Kotkan keskustaan klo 11.15 lounas noutopöydästä Kotkan Klubilla: salaattivalikoima, leipä ja levite sekä 2 pääruokavaihtoehtoa, vesi, kahvi, tee klo 12.15 opastettu kaupunkikierros, Kotkan merkittävimmät nähtävyydet ja tarinoita historiasta ja tämän päivän elämästä Kotkassa. Pieni kävely Suomen palkituimmalla viheralueella, Sapokan kauniissa vesipuistossa klo 14 opastettu kierros Merikeskus Vellamossa, nähdään Merimuseo ja Kymenlaakson museo klo 15 iltapäiväkahvit kahvila Laakongissa klo 16 Mukava retki mielenkiintoisissa paikoissa.

8.8. KESKIVIIKKONA SUVIRANTA -PÄIVÄ NYYTTIKESTIEN MERKEISSÄ

Vietimme mukaman päivän Suvirannassa. Nautiskelemassa oli n. 20.

19.9.2018 SYYSPATIKKARETKI TAMMELAN LIESJÄRVELLE, KYYNÄRÄNHARJULLE, KORTENIEMELLE

Kuljettiin jalkaisin arviolta 7-10 km helppokulkuisessa maastossa Joensuun Hannun toimiessa vetäjänä. Tarjolla oli lounaaksi lihakeittoa ja sämpylää. Opas esitteli Korteniemen tilalla.. Retkellä voi ulkoilla myös luontokeskuksen läheisyydessä. Retkisää oli jälleen suotuisa.


terveisin KHKS eläkeläisten sihteeri Mirja