Jonakin päivänä kaduttaa (Kirja)

Häme-Wikistä
Versio hetkellä 15. huhtikuuta 2021 kello 16.55 – tehnyt Kaunislehto (keskustelu | muokkaukset)

Jonakin päivänä kaduttaa (2012) on riihimäkeläisen kirjailijan Minttu Vettenterän myös kirjallisista ansioistaan huomioitu kirja. Kirjalla on kirjoittajalle itselleen suuri henkilökohtainen merkitys. Hän oli itse koulukiusattu ja hänen lähipiiriinsä on kuulunut perheitä, joiden lapsia on kiusattu - ja joku on ehkä tehnyt itsemurhankin...

Kirja kertoo heinäkuussa 2012 koko Suomessa tunnetuksi tulleen Enkeli-Elisan tarinan, jonka nettikeskusteluista tehty vuonna 2015 tutkimus Tampereen yliopistossa, jonka tekijä uutisoi tapauksesta STT:lle.

Viime aikoina paljon esillä ollut Enkeli-Elisan tarina antaa paljon ajattelemisen aihetta. Jonakin päivänä kaduttaa (2012) on koskettava kertomus koulukiusaamisesta, itsemurhasta ja vanhempien surusta. (Kirjasampo)

Kirja on fiktiivinen tarina tosielämän ihmisistä. Se saa kysymään voiko tällaista oikeasti tapahtua ja silti se on totta kaikkialla. Se on tarina katumuksesta ja anteeksipyytämisestä, jonka lopuksi jäljelle jää vain kysymys: Voiko kaikkea saada anteeksi, itseltään? (Takakansitekstistä)

Tämä artikkeli kaipaa lisää tekstiä ja tarkentamista. Auta laajentamaan artikkelia.