Hyppää sisältöön

Häme-Wiki:Vastuuvapaus

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Versio hetkellä 22. huhtikuuta 2013 kello 11.57 – tehnyt Lisa (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: == Tietojen oikeellisuus == Häme-Wikissä olevan tiedon sisällöstä ja tekijänoikeuksien kunnioittamisesta vastaavat Häme-Wikin kirjoittajat. Ylläpidolla ei ole vastuuta H...)

(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Tietojen oikeellisuus

Häme-Wikissä olevan tiedon sisällöstä ja tekijänoikeuksien kunnioittamisesta vastaavat Häme-Wikin kirjoittajat. Ylläpidolla ei ole vastuuta Häme-Wikissä olevista virheellisistä tiedoista tai niiden käytöstä.

Tietojen käyttö

Häme-Wikissä oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi. Sivuston käyttö ei luo käyttäjän, Häme-Wikin tai kenenkään Häme-Wikiin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Käyttäjällä on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Häme-Wikistä, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai aiheuta sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta käyttäjän ja ylläpitäjän välillä.

Häme-Wiki saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen, eikä niiden käyttö Häme-Wikissä anna muille oikeutta käyttää niitä muissa yhteyksissä. Jos toisin ei mainita, Häme-Wikillä ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä Häme-Wiki voi myöntää kenellekään muulle oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Tietoja tekijänoikeuksista löytyy Tekijänoikeuslaista 8.7.1961/404.

Häme-Wikistä löytyvä tieto saattaa rikkoa sen valtion lakeja, joiden alueelta käytät tietoa. Häme-Wiki ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia. Ylläpito ei ole vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita tehdään käytettäessä Häme-Wikiä tai luotaessa hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista Häme-Wikiin.

Tietojen omistaminen

Häme-Wikiin tehdyt artikkelit on julkaistu ja luovutettu palvelun käyttöön. Kirjoituksia on muilla vapaus muokata ja korjata. Palvelun ylläpitäjä voi estää kirjoitusten uudelleenmuokkauksen.