Häme-Wiki:Vastuuvapaus

Häme-Wikistä
Versio hetkellä 31. maaliskuuta 2023 kello 12.14 – tehnyt Merja Taavila (keskustelu | muokkaukset) (lisätty luokka)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)

Tietojen oikeellisuus

Häme-Wikissä olevan tiedon sisällöstä ja tekijänoikeuksien kunnioittamisesta vastaavat Häme-Wikin kirjoittajat. Ylläpidolla ei ole vastuuta Häme-Wikissä olevista virheellisistä tiedoista tai niiden käytöstä. Ylläpitäjä ei ole missään vastuussa tietojen oikeellisuudesta ja virheettömästä käsittelystä sekä mahdollisista rikkomuksista lainsäädäntöä vastaan. Vastuu tietojen oikeellisuudesta on kirjoittajalla ja tiedon muokkaajalla.

Ylläpitäjällä ei ole seurantavastuuta kirjoitusten sisällön suhteen. Huomaamansa virheelliset tai epäasialliset kirjoitelmat ylläpitäjä saa poistaa.

Tietojen käyttö

Häme-Wikissä oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi. Sivuston käyttö ei luo käyttäjän, Häme-wikin tai kenenkään Häme-Wikiin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Käyttäjällä on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Häme-Wikistä, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai aiheuta sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta käyttäjän ja ylläpitäjän välillä.

Häme-wiki saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen, eikä niiden käyttö Häme-wikissä anna muille oikeutta käyttää niitä muissa yhteyksissä. Jos toisin ei mainita, Häme-Wikillä ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä Häme-Wiki voi myöntää kenellekään muulle oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Tietoja tekijänoikeuksista löytyy Tekijänoikeuslaista 8.7.1961/404 (avautuu uuteen välilehteen).

Häme-wikistä löytyvä tieto saattaa rikkoa sen valtion lakeja, joiden alueelta käytät tietoa. Häme-Wiki ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia. Ylläpito ei ole vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita tehdään käytettäessä Häme-Wikiä tai luotaessa hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista Häme-Wikiin.

Tietojen omistaminen

Häme-Wikiin tehdyt artikkelit on julkaistu ja luovutettu palvelun käyttöön. Kirjoituksia on muilla vapaus muokata ja korjata. Palvelun ylläpitäjä voi estää kirjoitusten uudelleenmuokkauksen.