Hyppää sisältöön

Ero sivun ”DA-Design” versioiden välillä

Kohteesta Häme-Wiki
Share/Save/Bookmark
Loikkaa:valikkoon, hakuun
p (yksi versio)
p
 
(3 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''DA-Desing oy''' on Kanta-Hämeessä [[Jokioinen|Jokioisilla]] toimiva insinööritoimista, jonka palveluksessa on yli 50 henkilöä.  
+
DA-Design oy on Kanta-Hämeessä [[Jokioinen|Jokioisilla]] toimiva insinööritoimisto, jonka palveluksessa on yli 50 henkilöä.  
  
 
== Toimiala  ==
 
== Toimiala  ==
Rivi 7: Rivi 7:
 
== Strategia  ==
 
== Strategia  ==
  
Yhtiö on perustettu vuonna 1995. Vuonna 2007 se osti insinööritoimisto SF-Designen ja vuoden 2008 alussa siihen liitettiin ostamalla Elektrobit-konerniin kuuluneelta Elektrobit Microwavelta sen avaruusyksikkö, joka oli aiemmin ollut Insinööritoimisto Ylinen Oy. Tämä on puolestaan syynä yhtiön suomalaisittain suureen avaruusteknologiaan liittyvien laitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Uusi toiminta-alue on edellyttänyt myös yhtiön muuttoa [[Forssa]]sta Jokioisille. Tämä uusiin tiloihin muuttaminen tapahtui avaruusteknologian hankkimisen myötä. Vuoden 2009 elokuussa DA-Design osti vuonna 1991 perustetun Cross Country Systems Oy:n puolustusteollisuus- ja teollisuusautomaatiotoiminnot. Samalla tämän oston myötä yrityksen toiminnan ovat laajentuneet Tampereelle.  
+
Yhtiö on perustettu vuonna 1995. Vuonna 2007 se osti insinööritoimisto SF-Designin ja vuoden 2008 alussa siihen liitettiin ostamalla Elektrobit-konerniin kuuluneelta Elektrobit Microwavelta sen avaruusyksikkö, joka oli aiemmin ollut Insinööritoimisto Ylinen Oy. Tämä on puolestaan syynä yhtiön suomalaisittain suureen avaruusteknologiaan liittyvien laitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Uusi toiminta-alue on edellyttänyt myös yhtiön muuttoa [[Forssa]]sta Jokioisille. Tämä uusiin tiloihin muuttaminen tapahtui avaruusteknologian hankkimisen myötä. Vuoden 2009 elokuussa DA-Design osti vuonna 1991 perustetun Cross Country Systems Oy:n puolustusteollisuus- ja teollisuusautomaatiotoiminnot. Samalla tämän oston myötä yrityksen toiminnan ovat laajentuneet Tampereelle.  
  
 
== Referenssejä  ==
 
== Referenssejä  ==

Nykyinen versio 15. lokakuuta 2013 kello 09.58

DA-Design oy on Kanta-Hämeessä Jokioisilla toimiva insinööritoimisto, jonka palveluksessa on yli 50 henkilöä.

Toimiala

Yhtiöllä on neljä liiketoimintalinjaa: puolustus ja turvallisuus, tietoliikenne ja teollisuus, avaruusteknologia sekä mediatutkimus. Yhtiön on sulautettujen järjestelmien suunnitteluun erikoistu yleensä huipputekniikkaan erikoistunut yritys, jonka osaamisen erikoisalat liittyvät ohjelmisto-, elektroniikka-, RF- ja mikroaalto- sekä mekaniikkasuunnitteluun. Yrityksen toimintaa leimaa korkea asiantuntemus sekä uusin mahdollinen teknologiaosaaminen

Strategia

Yhtiö on perustettu vuonna 1995. Vuonna 2007 se osti insinööritoimisto SF-Designin ja vuoden 2008 alussa siihen liitettiin ostamalla Elektrobit-konerniin kuuluneelta Elektrobit Microwavelta sen avaruusyksikkö, joka oli aiemmin ollut Insinööritoimisto Ylinen Oy. Tämä on puolestaan syynä yhtiön suomalaisittain suureen avaruusteknologiaan liittyvien laitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Uusi toiminta-alue on edellyttänyt myös yhtiön muuttoa Forssasta Jokioisille. Tämä uusiin tiloihin muuttaminen tapahtui avaruusteknologian hankkimisen myötä. Vuoden 2009 elokuussa DA-Design osti vuonna 1991 perustetun Cross Country Systems Oy:n puolustusteollisuus- ja teollisuusautomaatiotoiminnot. Samalla tämän oston myötä yrityksen toiminnan ovat laajentuneet Tampereelle.

Referenssejä

Yrityksen avaruustekniikan referenssitoimituksiin kuuluu - mukaan lukien sen edeltäjien toimitukset:

  • Venäjän Radiastron luotaimen VLBI-instrumentti, joka mission peruuttamisen takia jäi käyttämättömäksi
  • ESAn Huygens-luotaimen radiokorkeusmittari
  • Saksan TerraSAR-X ja Tandem-X-kaukokartoitussatelliittien SAR-tutkan komponentit
  • ESAn Planck-luotaimen LFI-isntrumentin mikroaaltovastaanottimet
  • ESAn SMOS-luotaimen radiometrien tekniikkaa

Aiheesta muualla